30 Aralık 2015 Çarşamba

Yeni yıl

   
   Klasik bir yeni yıl şarkısıyla giriş yapmak istiyorum...
   Yeni yıl yeni yıl yeni yıl yenii yılll herkeseee kutlu olsun yeni yıl yeni yıl yeni yıl yeni yıl herkese kutlu olsunnnnn :)
    Eveeet, koskoca bir sene daha geride kaldı. Acısıyla, tatlısıyla, hüznüyle, sevinciyle... Koskoca 365 güne muhakkak ki güzel umutlarla başladınız, sonu her ne olmuş olursa olsun umut etmeniz bile güzel bir şeydi. Şimdi her şeye yeni bilgi birikimlerinizle yeniden başlama zamanı.
   Her yılın başında size "bu sene yapacağım dediğiniz şeyleri mutlaka yapın" diyenler çıkar, haklılar. Malesef ben de onlar gibi demek zorundayım. Çünkü bir dakika sonra bile nefes alabileceğimizin garantisi yokken hayatı daha fazla ertelememeliyiz.
    Mutlaka kendinizi daha olgun hissediyorsunuzdur, koskoca 1 sene içinde kendinize kattığınız şeyler azımsanmayacak kadar çoktur o zaman bunları artık değerlendirme zamanı. Geçtiğimiz yıl da birisi canınızı sıktıysa,  istediğiniz iş veyahut okul olmadıysa, sevgilinizden ayrıldıysanız ya da hala aradığınız aşkı bulamadıysanız dert etmeyin hatta zayıflayamadıysanız bile dert etmeyin. Yarın sabah kalkıp her şeye yeniden başlayın yeter ki bu sefer başladığınız şeyin sonunu bir saniye fazladan yaşama şansınız olup olmayacağını hesaba katarak getirmek için kendinizi teşvik edin ! 
    Gelin yarın sabah bizi kıranları, bırakıp gidenleri, olmayan işlerimizi bir kenara bırakalım. Gelin bu yıl bardağın dopdolu tarafına bakalım. Mesela hep yanınızda olanlara şükredin, sağlığınıza şükredin, başardığınız ufacık şeylere bile şükredin. Gelin bu yıl yeni bir aşk kapınızı çalabilir umuduyla başlayın. Gelin bu yıl bir öncekinden çok daha güzel olsun. Yardıma muhtaç insanlara elinizden geldiğince yardım edin, ne kadar içinizin ferahlayacağına inanamayacaksınız. 
    Uzun zaman sonra ilk defa İstanbul yeni yıla bembeyaz bir örtüyle giriyor, bu beyazlık insanlık adına da açılmış temiz bir sayfa olsa keşke. Keşke hepimiz daha barışçıl bir dünya yaratmaya çalışsak, yeni yılda daha çok yardımlaşsak, daha fazla şükretsek, elimizdekilerin kıymetini kaybetmeden bilsek.
     Umarım hepinizin yeni yılı kalbi kadar güzel geçer... Umarım iyi insanların tüm dilekleri kabul olur.
     Hepinizin huzurlu, sağlıklı, çok mutlu ve bol bereketli bir yıl geçirmesini dilerim. Bütün güzellikler kalbi temiz olanlarımızın olsun ! Şans daima bizimle olsun !
    Ho ho ho!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder